Renonc

 2011.03.21. 08:08

Lázár János nem (csak) azt mondta, nem úgy és nem abban az értelemben, mint ami először napvilágra került.

Elolvasva a teljes szöveget, azt hiszem, ez mindenki számára nyilvánvalónak kell legyen. Ezért mindenkinek - így nekem is - bocsánatot kell kérjek, nekem pl. Tőled, barátom.

Most egészen biztosan nem Lázár Jánosnak kell bocsánatot kérnie!!!

Egy dologra viszont felhívnám a figyelmét elsősorban Kósa Lajosnak. Ez a bekezdés tartalmilag nem illik ide, de nincs kedvem külön posztot indítani miatta, azért írom ide:

"Azt a szöveget, amellyel Lázár János Fidesz-frakcióvezetőt támadják, és amely egy 2008-as nyilvános közgyűlésen hangzott el, megvágták, manipulálták úgy, hogy az elveszítette az eredeti értelmét, [1] közölte."

Az öszödi beszéd  a jobboldali sajtóban, és a fidesz honlapján is a kiragadott részletek alapján elveszítette eredeti értelmét...

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://riposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr802757834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

c L d 2011.03.21. 10:26:26

Nem szép dolog néhány, adott szövegkörnyezetből kiragadott mondattal sarokba szorítani bárkit is, pláne nem egy közéleti embert. Független attól, hogy ugyan ezzel a módszerrel született meg az Öszödi beszéd is. Ez minden féle képen gerinctelen megoldás. Azonban a magyarázkodások és a teljes beszéd megismerése után sem lett jobb a közérzetem ezzel az emberrel kapcsolatban.
Hisz ő a megélhetési politikusokról beszélt, s becsmérelte őket, ami igen erényes cselekedet.
A luxus javak halmozása, használata közpénzből – számomra ezt is – jelenti a megélhetési politikus. Egy Lamborghini motoros audi, szolgálati autóként maximálisan kimeríti nálam ezt a fogalmat, gondolom, nem csak én vagyok ezzel így.
Ezek után az én szememben Lázár János egy hazug, elhajlott ember. Elhajlott, hisz nem bírt ellenállni a magamutogatás érzésének, kirakatemberré vált a fogalom legrosszabb értelmében. S bár hangoztatja, hogy nem szégyen megmutatni a munkával megszerzett eredményeinket, ezt azért mégsem nevezhetjük annak, hisz az említett autót közpénzből bérelték és tankolták, ami közel 1millió forintot emésztett fel havonta.
A fentiek fényében sajnos nem tudok egyet érteni OrangeWays eszmefuttatásával, mely szerint, ha most meghúzná magát és kemény munkát, eredményeket mutatna fel, érdemes lenne a voksokra, melyeket megszerzett.
Egy többszörösen hitelét vesztett politikusra senkinek sincs szüksége, s csak egy közhellyel tudok példálózni, melyet a történelem már oly sokszor igazolt: Kutyából nem lesz szalonna…
süti beállítások módosítása