Beköszönés

 2010.11.11. 20:54

Fideszes. Kő fideszes. Vagyok. Nem fidesznyik. Azt még én sem igazán kedvelem... Gondolkodni, elmélkedni, vitatkozni kell, érvelni, "riposztolni", esetenként beismerni. Nem szégyen az. De legalábbis elfogadni, hogy más másként látja.

Az nem érv, hogy a másik is ezt csinálja. Persze, néha nem árt figyelmeztetni sem rá, hogy buta emberek odaát is vannak. Nem Vokálpatrióta barátomat kell figyelmeztetni persze, ezeken a szinteken mi már rég túlléptünk. Egyébként a nevében is benne van. Csak a hangja nagy. De barát, és az érték. A legnagyobb.

Méghogy keresztvíz. Szedd csak. Csak ahogy folyik le rólam, nehogy rád csorogjon vissza az egész, és a végén ott állj majd elázva. De egy törölközőt mindig nyújtok majd neked. Puhát, melengetőt. Szép narancssárgát.

Úgyhogy igen, elindultunk. Nyomjuk, állítsunk emléket annak, hogy így is lehet.

Jó lesz. Szerintem. Később visszaolvasni is.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Barátod:

OW

 

A bejegyzés trackback címe:

https://riposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr962442480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása