Egészségügy reloaded

 2011.05.13. 10:28

Inforádiós hír mindkettő, amiből idézek. Emlékezetből.

 

Szócska mondja: 5000 ápoló hiányzik az egészségügyből, és meg kell állítani az elvándorlást. Intézkedés: egészségügyi életpálya modell leszen kidolgozva.

Fúbazz.Izgi.

Tarlós Aréna interjú, és mondja: ma Budapest az utcaseprőknek bruttó 120.000 Ft fizetést ad.

Ez pontosan annyi, mint egy kezdő orvos bruttó fizetése!!! - mondja.

 

Hölgyeim és Uraim, kedves barátaim: az egészségügyben dolgozóknak nem életpályamodell kell, basszátok meg, hanem FIZETÉS!!!!

6 évig tanul az orvos bazmeg, hat évig, amíg kikerül az egyetemről, még két év, amíg szakorvosi vizsgát tehet, tehát 8 év, bazmeg, nyolc év, és utána emberek élete múlik rajta, és annyit keres, mint egy utcaseprő!!!!!!!! A TELIBASZOTT KURVA ÉLETBE!!!!

Múltkor kifordult a bokám, de mint az állat. Nem biztos, hogy nem szakadt el a szalag, de fájt, mint az istennyila, az tuti. Húsvétkor.

Irány az ügyeletes ambulancia, Merényi kórház a IX. kerületben.

Röntgen, stb.

Bazmeg úgy nézett ki az egész épület, mint egy lepukkant dél-amerikai használaton kívüli börtön!!!

Szociális népszavazást, azt. Mer' az Alkotmányról nemlehet ugye népszavazni, mer' a 60 oldalból Viktor szerint a többség úgyse ért semmit, debazmeg az egészségügyről lehetett, mert ahhoz olyan jól ért mindenki, mert ez az ország csurig van egészségügyi szakközgazdászokkal, akik még a kerti fabudiba is egészségügyi elemzéseket vizsnek segget törölni, de csak miután betűről-betűre elolvasták!!!

KURVAIDEGES VAGYOK!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://riposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr362900214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása