Gyöngyöspata

 2011.04.22. 13:23

Szinte már harcos kiállás volt Orbán Viktortól, amikor a Parlamentben a Jobbikot azzal utasította rendre cigánykérdésben: "Magyarországon felesleges élet még nem született".

Úgy tűnik azonban, hogy e harciasság megmarad a biztonságot adó, kormányőrök által jól védett Parlament falai közt.

Miközben folyik a cigánygyilkosok pere, akikről egyre inkább kiderül, hogy provokatív szándékkal követték el aljas és soha meg nem bocsátható tetteiket azért, hogy a cigányok válaszlépést tegyenek, aközben Gyöngyöspatán megszűnt a rend.

A politika pedig bedugja a fülét, sunyin lapít, és nem tud - vagy ami még rosszabb: nem akar - kezdeni semmit a jelenséggel, azzal, hogy félkatonai szervezetek nyíltan és nyilvánvalóan provokálnak azért, hogy kenyértörésre kerüljön sor a cigányok és köztük.

 

Hol van ilyenkor Farkas Flórián????

Ne legyen illúziónk arról, hogy ezt meg lehet úszni, ne legyen illúziónk arról, hogy ha ez bekövetkezik, nem szabadul el a pokol.

Ne kelljen újabb tragédia, ne kelljenek újabb tragédiák a cselekvéshez.

 

A kormányzatnak, a rendvédelmi szerveknek be kell avatkozniuk.

Most.

Mert már most is késő.

A bejegyzés trackback címe:

https://riposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr222847413

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Irodalmi ajánló: Feleségverseny 2011.04.22. 14:05:22

Olvasva a mai híreket, egyre inkább úgy tűnik, hogy Spiró 2009-es regénye nem egy gyilkos szatíra, hanem egyszerűen csak jóslat. Aki olvasta, tudja miért mondom ezt, aki meg nem, annak ajánlom, pótolja.Hasznára válhat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása