Re.Re.: A Jánosokkal...

 2011.03.20. 14:26

Hát, ha emlékezetem meg nem csal, akkor az eredeti változatot talán Simicska Lajos mondta, és valahogy úgy hangzott, hogy hülyének lenni mindenkinek alkotmányos joga. A pártsemleges változatot én is írtam ide egyszer.

Egyébként Update: Lázár azóta bocsánatot kért, bár a magyarázkodást elhagyhatta volna, abban is van logikai bukfenc. Ha ugyanis megélhetési politikusokról beszélt, akkor felmerül a kérdés, hogy ha akinek nincs semmilye megélhetési politikusként, akkor az abcúg, DE AKINEK VAN, az faszagyerek?

Szóval ebből a szarból nehéz kievickélni bárhogyan is. Klasszikus közgazdasági fogalommal élva itt csak veszteségminimalizálásra lehet törekedni, PR-profitra emigen.

 

Amúgy pedig: ha Lázár Jánost mérlegre teszem és mellé teszem mondjuk Mesterházyt, hát egyértelmű, hogy Mesterházy max. McDonaldsba való, hogy megkérdezhesse, kérek e nagyobb sültkrumplit, és Jánosunknak az elmúlt időben tett javaslatai közül a nagy felháborodás ellenére a biomassza-erőműves nem volt ám akkora ökörség.

Csak ezt a gőgöt le kéne már vetkőzni, mert erre csak egyszer mentség, hogy fiatal...

 

Uff.

 

vp.

A bejegyzés trackback címe:

https://riposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr142755770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása